Mimpi Pelik2

Masa mengandung kalau kite mimpi pelik pelik tkde effect apa apa pada baby kan. Takut??

2 Balas

preggy mmg kerap mimpi buruk sis . sy pon mcm tu juga . sbb hormon dn juga bnd2 ni sje nk usik kita . jgn risau sis nt da biase . yg pentg kita ingt Allah sntiase brsame kita . sy skrg janin dh besa da jarg mmpi buruk . mse awl2 preggy tu je kerp mmpi buruk . sy akn tido mtk suami pelok sy sbb suami rjin bce QURAN wktu mlm sy plak susa nk bce mse preggy ni sbb kejp2 kentot . ahahha nk solat pon kdg trkentot kentot . tu je cara sy supye xmmpi buruk time mlm .

5y ago

😊👌

Takde in shaa Allah. Mimpi tu mainan syaitan je, kalau mimpi buruk, kalau terjaga banyakkan istighfar dan minta Allah lindung. Jangan risau ya mommy ☺️

5y ago

Terima kasih awaknyaa😭😭