Tanda2 Eklamsia

Nak tanya ada tak mummy2 yg nurse suspek eklamsia/tanda2 sawan merbahaya bt ibu dan baby..Saya 30 weeks masih kencing kotor ad drah sikit kaki bengkak..selang 2 hari kena check tkanan darah. Doakan moga dipermudahkan urusan shingga due date dn dijauhkan dri sebarang sakit apa2.. Amin...

1 Balas

Saya pernah dgr psal ni..tp alhamdulillah sy xde ape2 mslh stkt ni..doakan semoga awak selamat melahirkan nanti..kencing kotor tu byk org bg tips mnum air barli suam..tp ada sikit drh ke?