37 weeks ( dah mula contractions every 30 minute )

Hye mintak semua doakan saya dipermudahkan urusan bersalin, contractions selang 30minit baru. Semoga saya selamat bersalin dan baby sihat amin amin ya mujib #pleasehelp

12 Balas

sy kne bersalin 37w3d nti sbb twins,,twins sy melintang dua2 kepala bersilang nk masuk pinggul🤣 Klau still melintang kepala terpaksa czer,Klau salah sorang mengalah dapatlah normal,tp serious perut sy rasa penuh MCM dah nk pecah sgt,sy tak tahu la cmne nk rasa contraction nti sbb penuh, Allahuakbar

6mo ago

waa lmbt jga tu sis bersalin klau twins. twins nk ckup bulan bru nk kluar ye hihi. biasa sy baca klau twins keluar dalam 30-34w mcmtu.

saya 37w 3d tak rasa pape lagi ingat nak beranak 37w tapi baby macam selesa lagi . doakan saya dapat bersalin awal . saya doakan awak selamat bersalin ye dan selamat berpantang . semoga dipermudahkan segala urusan ❤️

Bestnya 37w dah nak bersalin. Saya pun berharap baby kuar 37w nnt juga. Skrng 36w.. Smoga dipermudahkan urusan mamy and baby ye sis..

7mo ago

terima kasih, saya doakan awak pun dapat bersalin 37weeks nanti dan dipermudahkan urusan

semoga di permudahkan bersalin nntii sis..doakan jugaa sya ye ..skrng 37 w 2 d..harap2x dpt bersalin dlam waktu terdekat neii..amin

sy harap sy bersalin 37week atau 38 week juga. tak sabar nak jumpa baby kedua sy , mohon doa kan sy juga yaa

Boleh share ke rasa contraction selang 30 minit Tu rasa mcm mana? Sakit pinggang nak period ke?

Semoga dipermudahkan bersalin dan semoga ibu & bayi selamat .Saya pun 37weeks juga.

semoga dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu dan baby.. 🥰

7mo ago

terima kasih

smoga diprmudahkn..sy 38 ni...duk tunggu bila nk salin

awak ada amalkan apa2 ke? 37w dh rasa contraction