doakan saya dipermudahkan urusan bersalin

Asalamualaikum ..sahabat2 ...doakan sy dipermudahkan urusan bersalin dan cepat bersalin ya ....menunggu hari ..due date sy 23/11...baby frst ...mudahan amin ...risau sy ...ni un kaki dah mula cramp2 terkedu ....sakit ..susah nak jalan ....

46 Balas

Due date kita sama 23/11.. Menunggu hari.. Esok dh kena refer doctor kk tgk doctor suggest mcm mana sbb belum bersalin lg.. Kalau tak bersalin jgk bg chance lg seminggu tp kene dtg kk tiap2 hari utk check jantung baby.. Lps tu kena serah diri.. Baby syok duduk dlm perut mama taknak keluar lg..

Sama due dengn sy 23/11 ni... InsyaAllah harp ii baby x ovrdue la... Mntk sngt klua awl sblm due... Sy pon first baby jgk ni. Da rasa sakit kt ary ii n cept pent je skrg ni huhu.. Klua la cept bby x saba nk jmpe da ni huuu

waalaikumsalam alhamdulilah tk lama lagi tuu banyakkan berjalan sis due kita lebih kurang sama je saya 25/11 hehehe tk rasa lgi tanda2 nii kaki pun tk bengkak huhu

4y ago

Huhu alhamdulillah tq sis ...mudahan sis PON same ya ..dpermudahkan

Saya 26/11, dah bersalin 15/11. Takde tanda ketuban or lendir, cuma sakit perut senggugut, perut mengeras. Semoga urusan sis dipermudahkan

4y ago

Saya nie sakit main2 lagi nie.. Tapi bby gerak slow lar

Aminnn..mudah²an sis dipermudahkan urusan bersalin..sis dan baby sihat..due date sm ngn sy.. Doakan sy juga ye😊

4y ago

Alhamdulillah tq atas doanya ya sis ...sy doakan sis same jugk dpermudahkan urusan sis ya ....amin amin

Semoga sist dan baby selamat also smoga dprmudahkan urusannya..amiin2 ya rabbal alamin☺☺

4y ago

😘😘😘😘

sabr doa bnyk2, zikir jgn tgal.. bfdy sy tu awak brnk... bnyk kn jaln slow2 pon xape

Amin tq sis ..yeke ? Hehhe ...same date birthday ...mudahan bby cepat klua ..sehat

Semoga dipermudahkan sis..doakan saya juga,due kita 24/11,semoga cpt bersalin..😘

4y ago

Amin ..mudahan ..kita selamat berslin ye ...waa jarak sehari ja due ...mudahan selamat a ibu dan anak ..tq sis😘

Waalaikummusalam,semoga dipermudahkan bersalin sis...& dapat baby comel/sihat👼🏻

4y ago

Alhamdulillah tq ya sis ...amin