Kurang tendang

Nak tanya ada tak mommies pernah alami macam saya. Kandungan saya 30 minggu tapi saya tak rasa sangat baby tendang/gerak. Kalau dia gerak perlahan dan jarang sangat. Sampai susah nak kira kat buku pink. Bila cek dekat hospital dan klinik keadaan baby semua ok. ??

2 Balas

Smala mcm sy sist..hritu masa 38w..sy refer hsptL trus jam 9 pm tu..sbab tndangan baby kurang..check bukaan dah 3 cm...tpi xtw la kalau ada bukaan sy da kaitan dgn tndangan bby..tpi asal sist rasa xckup tndangan ..better refer hsptal trus..tkut ada apa2