Susu Enfalac

Nak tanya, ada tak mommies bagi susu enfalac juga dekat baby kat sini? Nak tanya susy enfalac ni jadi perut anak kembung ke? Anak saya sebulan and minum susu enfalac, perut kerap kembung and jadi kahak ke kalau minum susu formula? Sbb kadang2 anak mcm ada kahak kat dada n susah nak bernafas *first baby

2 Balas

sis , situasi anak kita sama, minum enfalac jugak, masih kembung ,kesian tgknya, mmg sbb susu enfalac ke dia kembung?

3y ago

aah tau soalan lama, tapi sebab tercari2 jawapan, risaukan anak, saya tanya jugak sis, thankyou balas, rasanya kena tukar susu jugak ni,

Baik bawa anak jumpa doktor.