Enfalacbaby gentlease

Hi mommies. Sape ada pengalaman bagi anak newborn minum susu formula enfalac gentlease? Mmg anak kurang berak ke? Anak saya berak sehari sekali je lps minum susu enfalac ge ni. Risau pulak. Patut tukar susu ke? Sebelum ni minum susu enfalac yg biasa tu okay je berak cuma asyik kembung perut je. Susu formula apa yg elok ye utk berat newborn dan senang lawas?

1 Balas

enfalac gentlease ni utk perut sensitif. mmg poo sehari sekali saja. tapi sy tukar lps 3 bulan sbb berat bby xnaik sgt.

7mo ago

klu masih kuning, sy tak pasti blh bg ke tak..sbb nk bg turun kuning kena kerap berak. ank sy dh off kuning masa minum susu ni