kucing

Nak tanya. Ada tak dalam ni ibu mengandung bela kucing. Then kena uruskan sendiri buang najis kucing, mandikan kucing tu semua? Bahaya ke tak ye untuk kandungan? Kucing memang indoor.

3 Balas

incase mmg xde org lain nak tlg uruskan, tiap kali buang najis dia tu, sis pakai glove & mask. then terus buang glove mask tu skali, jgn repeat pakai y sama. dah setel semua, cuci tgn pakai sabun bersih2.. y bahaya najis kucing tu, plus kucing indoor kita tahu tahap kesihatan kucing kita, just take more precautions masa urus najis dorang je la