keluar darah

Nak tanya, ada masalah ker jika keluar lendir darah, kandungan dah masuk 9 minggu 2 hari. Risau plk rasanya... Blh kongsi pengalaman masing2 tak?

7 Balas

Tadi pergi kk scan kantung masih ada tapi tak nampak jantung baby, skrg refer kat HTAR. Masa kat rumah tadi keluar lagi mcm isi ikan 😔 tawakal jer skrg.

5y ago

Mlm ni pun still bleeding lagi dan sakit perut mcm senggugut. Esok apoiment dgn KK utk minum air gula dan check gigi. Risau plk nak gi KK esok 😔