keluar darah

Nak tanya, ada masalah ker jika keluar lendir darah, kandungan dah masuk 9 minggu 2 hari. Risau plk rasanya... Blh kongsi pengalaman masing2 tak?

7 Balas

hye mommy..sy skung mngdg 5wek4d..br je trun spotting ckit...risau tp cb pstve.. ni kndgn kedua sy ank prtma.pnh MC april lalu. spotting lm 2wek smpi kluar mcm perut ikn tu.. sy trus Dnc. kndgn kli ini bl trun spotting sy trus bykkn rht. n tggu repeat scan 2wek lg.. 2hari leps br buat buku dan doc ckp smua ok..kantung pn nmpk.. cm kck lg lom nmpk heartbeat.so skung kite pstve brsma ye.. jika Allah dh ckp rezeki kite xde sp boleh hlng..pcya ada je preggy mommy yg bleeding/spotting etc baby blh lhir dgn sht..sy doakn awk ye...

5y ago

hrp nye semua baik2 belaka...pcya rzki..pstve

Saya masa awal pregnant dlm lingkungan baby 4w - 5w saya alami mcm ni selama 6 hari. Dia sama mcm period tapi setitis pagi setitis petang. And masa tu saya xtahu pon sy pregnant.. Doa lah semoga baby baik2 saje.

Tadi pergi kk scan kantung masih ada tapi tak nampak jantung baby, skrg refer kat HTAR. Masa kat rumah tadi keluar lagi mcm isi ikan 😔 tawakal jer skrg.

5y ago

Mlm ni pun still bleeding lagi dan sakit perut mcm senggugut. Esok apoiment dgn KK utk minum air gula dan check gigi. Risau plk nak gi KK esok 😔

Kadang itu spotting je.berapa hr dah keluar darah tu?paperpn better prgi cek ngan doctor.stiap org lain2 permasalahan die.

Samala Kuo lendir coklat tp xbyk.risau gak ..kandungan 10+..perut cramp tegang

Kalau darah mcm tu perlu mandi hadas x ye?

5y ago

Wlcme

semoga semuany baik-baik sis