Sedikit darah(brownish) pada Weeks 29

Saya nak tanya, normal ke pd minggu kandungan ke29 Ada keluar bwonish dlm lendir semasa kencing..sy ada keluar 2x.. Ada X mommy blh share pengalaman?? Perlu ke sy risau??

3 Balas

better puan pegi cek, saya haritu kandungan 27 weeks kluar darah brownish dlm setitik dua tapi 7 hari straight kluar. sy terus pegi hspital, kena warded sehari, dktor cek bwh sbb nk tgk ad apa2 luka ke tak, atau kdudukan uri trlalu bwh ke apa, tapi sy punya condition smua ok, tkde apa2 mslh. Dktor bgtau kes sy ni unexplained, dia bg blk dan mntk monitor sndiri, klau drh kluar byk cpt2 pegi hspital. Skrg drah dh x kluar tp sy tak blh trlalu penat, klau penat sgt2 drah brownish akn kluar. Nnti 21hb ni sy ad appointment dkt hspital utk follow up kes sy ni.

1y ago

sy pegi klinik yg biasa sy check up doc check semua ok Uri Ada kt ats baby smua ok,cuma mcm sis ckp la doc ckp if Ada keluar yg clear terus g hospital..utk 2 Hari X keluar apa,harini keluar sikit dlm lendir brownish mcm Tu..sy perasan Bila bnyk kerja atau jln..tp btl sis ckp better sy g hospital..risau pulak..

ada bersama suami ke... kalau bersama suami, insyallah darah sikit tu x de apa..sbb saya mcm tu suami ganas sgt.hahhahaa....bebrrspa kali hilang la.

12mo ago

Kiranya normal la kan sis

kalau dah 29w tak normal awak.