Keluar Lendir Campur Darah

Assalam semua, nak tanya normal ke kalau keluar Lendir Campur darah.. Kandungan 9 minggu. Apa perlu buat?

15 Balas

X normal sis, mmg kena jumpa doktor....sy pon baru lepas kluar lendir campur darah....terus pi klinik...doktor scan baby tgk heartbeat...lepas tu kena monitor bleeding dgn spotting dlm 2-3 hari....klau masih x stop kena gi klinik semula.. doktor bg ubat utk kuatkn rahim and hentikan bleeding...and dinasihatkn utk bykkn rest...

Terus ke hospital kalau ragu2 , if ada sebarang pendarahan , sbb saya bleeding dari 4 week sampai ke 5 week 2 minggu , tp alhamdulilah janin masih dalam keadaan sihat dgn izin Allah .

Sy pon kluar cm tu jugak.lendir cmpur drh Skrg baru masuk 8mgu. Buku pink pon sy ta buat lgi. Sbb ingt2 awal lgi.. Kalo flek tu cm na ya

sy pun nk tnya bnda yg sama.. sy dh 39 week 2day..pg td ada kuar lendir campur darah tp sikit jer n x sakit..

Awak cuba g kk.. Tunjuk gmbr drh tuu.. Dorang mesti kan cek kandungan bby.. In shaa Allah tak ada apa tuu..

Sy pun.. Esok pagi nak g jmpa doc.. Risau ya Allah.. Tapi baru 5 weeks.. 😢

2y ago

sama saya pun baru kena 2hari lepas. harini baru 5minggu 2 hari

X normal... Better jumpa doktor...

Sy pergi osptl dpt ubat kuat kan rahim ..

Pegi hospital mommy. Bawa buku pink.

Pergi hospital sis..