Pregnant

Nak tanya, 6 Nov 2019 sy dah complete D&C sebab baby x develop so tpksa cuci.. then doc bgtau tngu within 3-6 months bru bole merancang untuk pregnant balik.. tapi kalau "ter" pregnant sebelum 3bulan (slpas d&c) ada mslh tak? ??

13 Balas

biasa nye dkter lebih mngetahui.. dkter pesan cmtu msti ade sbb.. kmungkinan rahim masih luka sbb process dnc tu..

Assalam sis.. sya dlu 3 blan lpas dnc baru mngandung balik.. xde doktor marah lak

G lah wat buku leh nurse n doc wat pemantau awl bb bru lg kn