baby bergerak

Nak tany sya menggandung dah 19 minggu patutnya dah rasa baby gerak kan? Saya jarang dpt rasa bby brgerak . Klu mcm ni normal ke? ?

2 Balas

Bby sy gerak pd 21-22week. Nurse nty suruh kira pergerakan bby pd 27/28week..klu xgerak skrg bleh la santai² sikiy,,nnty ble dye dh menggeliat smua xsenang dibuatnye,tdo,duduk,mkn,mndi,😁

normal tunggu sampai nurse suruh kira..then yang ni kena betul betul kira and pasti