Baby 19 week dah kuat gerak

Saje nk share..sy dah 19 week..baby first..kuat dah rasa dia gerak..bila letak tangan kt perut..boleh rasa dia tolak2..suami pun teruja dapat rasa😀😀😀..ada tak mommy2 yang sama mcmtu..sbb ada sy terbaca klu baby first lambat dpt rasa.

1 Balas

suami sy pon rse vibrate cmtu dkt perut. tp xnmpk la perut berombak. mybe sbb sy gemuk kot . hehehe first bby jugak

3y ago

tu la..mgkin atas saiz bdn gak kot..xde lemak..kuat sgt rse🤣