Salam..nak tnya mommies2..Bahaya x banyak minum ais time prgnant...?

Just nak tahu saja..trima kasih#seriusnanya #firstmom

21 Balas

alhamdulillah both pregnancy sy okay. sy mmg jenis yg suka minum ais. sy xreti minum minuman panas. termasok waktu pg. kalau sy minum mesti air ais. tak kisah la air kosong sekali pon sy minum yg sejuk punya. air yg kita minum sejuk or ais masok dlm bdn akan jadi suhu badan. jadi xde effect pon. 1st baby dh 2tahun++ dn 2nd baby sy 6m+ sekarang.

11mo ago

sama2 awak. inn shaa allah, xde pape😊