Salam..nak tnya mommies2..Bahaya x banyak minum ais time prgnant...?

Just nak tahu saja..trima kasih#seriusnanya #firstmom

21 Balas

terima kasih semua...sy x mampu nk reply satu2...smga dprmudhkn ursan mommies2 semua ya

setakat ni Alhamdulillah ok sis sy mnum.. sy mnum dri awal trim lg.. mmg nak air ais ja

minum je sis sbb nnti time pantang bnyakk gile bnde yg kite xleh makan ???

Sy minum je ais, cuaca kedah panas, mmg x jumpa la air panas. Air kosong pon kene sejuk.

11mo ago

??

Boleh minum no harm to pregnancy. Just jgn ambil kerap yg manis & sejuk

Minum je semua selagi boleh. Nanti pantang kena jaga ?

terima kasih semua yg prihatin n yg sudi bkgsi pngalaman..??

11mo ago

sama2?. inn shaa allah, xde pape. kalau minuman ais yg manis. jangan secara berlebihan sahaja. risau gdm

minum jalah.. jangan pi bantai ayaq gas/ tak sihat sudah lah

Sya sepanjang gandung minum ais je ?

ok je