Assalammualaikum momies. Nak tanya mcm ni pregnant x?

Nak sangat pregnant 🥺 tp takut terlampau berharap. Doakan sy ya semoga sy pregnant

Assalammualaikum momies. Nak tanya mcm ni pregnant x?
18 Balas

sama dengan saya.. berharap sngt, period 5 hari lewat dah..tak puas hati beli clear blue digital plk..last keluar no pregnant,💔😔

Try repeat lg upt lps 2 minggu. Sebab nmpk ada double line tu, cuma samar2. Semoga ada rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻

Ada nmpk line merah tu.. Tp mungkin awl lg sis.. Sy pn mcm tu jgk.. Line pudar sikit if test awl.. Insyaallah..

Insyaallah positif sis tahniah sis doakan sya ya sis. semoga saya di bagi zuriat . 😢😢😢

positif tuh...sy pun bgitu dlu samar2 lps sminggu cek terang n trus buka bku...

Mcm positif 2 sis..sy dlu mula2 test mcm nie la..skrg dh 32w dah...

i didnt see the second line ? blur or what? apapun smga ada rezeki

Try cek 2w lagi n teruskan mkn asid folik..smoga ade rezQi

better buat test lagi 2 minggu.. insyallah ada rezeki tuu..

amalkan asid folik..lepas tu try tgk tarikh subur ...