Baby Boleh Makan Apa Errkk??

Nak mom sekalian, apa mkann 1st kite bagi kat baby.. Pas tu, kuantiti mknn tu mcm mne?? Tolong jwb yerr moms.. Trus bgi bubur dlm 1sudu mkn jer.. @nestum kerr.. N then bila kita start boleh bgi baby puri lobak ker, brokoli.. ??☺️

1 Balas

puan blh bagi nestum dulu .. kalau dia nak , selangkan dgn bubur .. bubur tu puan kisarkan beras supaya halus .. senang baby mkan .. x perlu bnyak dulu .. sbb diorg menyusu jugak kan .. mkanan tu blh selang2 .. arini nestum , esok bubur , esok lagi puri sayur dan seterusnya