Assalam ibu² . Sy Delay period sebulan lebih . Test upt line terang samar

8 Balas

Boleh jdi ve walaupon dh sebulan delay sbb ade org yg ovulation die lambat. Ape kata puan beli je clearblue digital tu. Lebih sensitif. Kdg2 line samar2 nie buat kite nervous je

2y ago

klau ikut kalendar 19 ni tarikh period bln 7 . sy last period 20/5

waalaikumusalam..tunggu lg 2 minggu paz tu test upt lg..insya allah ade rezeki...aaamiin

tunggu lgi 2 weeks .. buat test pagi² lepas bangun tidur

ada prkembangan trbaru x sis. positive atau negative

macam ada nampak tapi samar2 , puan repeat lagi 2w ..

Oo . trime kasih semua 🥰

update sis..tq

insyallah ada