Stretch mark ☹

Nak luahkan je, stretch mark sy agak byk dan teruk. Start around 5 month. Makin lame makin byk, byk, byk dan byk.. start gune cocoa butter lotion but still xleh buat ape. Maka redha jelah. Skang dah 36weeks 6days. Tapi masalah br timbul, gatal2 pny dkt stretch mark ni ?. Kengkadang bgn tido rase pedih je, rupenye sedp menggaru mase tido tak sedar. Nak ltk minyak panas tak boleh, letak lotion tak jalan.. rase nak garu dgn sikat kengkadang ?. Takpelah mama tahan, taktau lagi bape hari je lg kan nak jmpe anak mama. Semoge tabah utk diri sendiri.. ?

1 Balas

Pakai jenis oily punya. Kena di baju pun still ada oily. Beza lotion cepat kering

4y ago

Tulahh dah terlambat.. sy cmpur2 jgk, pakai minyak kelape dara. Huhuhu redya je laaaaa