Stretch mark

Hi mommies, nak tanyalah, bila start muncul stretch mark biasanya ye? Ape lotion yg mummies guna utk tangani stretch mark ni. Mula2 kita pakai tummy butter ni, tapi lenguh tangan dok mengoles butter keras ni, kuar sket2 je, tak puas pulak rasa. Terus change pakai bio oil, curah, gosok sambil urut2 sikit kat pinggang kadang lenguh tu, baru puas ati. Cer share sket pengalaman mummy semua ye!

Stretch mark
2 Balas

Sy msa thu hamil. Pkai lotion nivea. Sapu kt bawah pyudara, bawah perut, atas paha, dan tumit. Suami buatkan. Awal2 tu knun nk mnja2. Lpas tu tgn dh xsmpai bgai..haha.. lpas brslin alhmdulillah memang xda stretchmark.. 😊 sy plak xslesa bio oil. Sbb sy jnis kulit berminyak skit. Jd xslesa. Tp bau dia sedap 😍

cocoa butter tu ada yg losyen sis.beli yg losyen punya senang.