stretch mark

Mumy2 ada tak yg ada stretch mark yang teruk ? Stretch mark sy sngt sngt teruk. Padahal dah guna lotion and cocoa butter ape semua. Still banyak gila ? . Lepas besalin stretch mark tu akan kekal atau hilang ea ?

9 Balas

masa preggy mmg da kena pakai krim tu sis. at least lepas bsalin ,perut x teruk sgt stretch marks nya. biasa la tgh preggy kan,nasib.. ada org cantikk je perut,ada yg kena stretch marks nya. Sabarr yee 🙂

Sy masa pregnant stretch matk bnyk gila smpi perut tu gatal gila rasa senak mcm tu la. Tp sapu je aloe vera, bio oil eh mcm2 la. Lepas bersalin stretch mark tu ada tp kurng la n x nmpk sgt pun 🤗

Saya pun banyak stretch mark masa preggy. Tu pun sebab perut saya besar sangat. Kalau rajin lepas beranak sapu dengan bio oil. Hilang stretch mark.

Sye masa mgandung xde strech mark. Pakai minyak cocoa butter tu. Mase tu rasa cm lega je. Tapiiii lepas bersalin tang mane nth dtg strech mark tu

8mo ago

Sama la sis . Lepas brsalin tiba2 byk pulak mana datang tiba2 jer

Sama la.. Sy pon dh sapu lotion bagai.. Hampir2 due ni makin ketara plak stretch Mark ye menjalar2 .. 😅

4y ago

Sama la. Sy pakai dri 1st trimester lagi. Masa mula2 tahu prgnant trus g cari lotion. Tapi masuk 27w dh mula nmpak strech mark. Skarang 29w lagi la meriah. Redha je la

Boleh je hilang sis. Saya guna deildaz stretch mark serum. Sangat cepat berkesan

4y ago

Boleh sis.. Body n face 😊

Akan hilang, tapi tak semua. Akan tinggal jugak sikit² strech Mark tu.

sy letak gel aloe vera.. skrg dah kecik2 dan pudar

Saya punn teruk. Sabar la sis. Sapu losyen