hi.minum susu wildan boleh mnyebabkn kencing koto ke?sbb sjak minum susu ni,sy kena air kencing koto

nak kepastian je .tq

1 Balas

kencing kotor ni selalunya sama ada sbb tahan kencing atau kebersihan. kerapkan minum air masak, lepas kencing lap bagi kering dari depan ke belakang. jgn guna pencuci miss v. kalau ada keputihan kena kerap tukar panties. jgn pakai pantyliner. lepas bersama lagi penting kena cuci bersih dan lap sampai kering

2y ago

trime kaseh .sy prtame kali kene .dn mmg kurg minom aer sjak preggy yg ni .arini cek urine ok .alhmdulillah