Susu tepung bahaya?

Salam.. tadi doctor ad info untuk tidak minum susu tepung sebaliknya susu fresh mcm HL cmtu.. tapi sy terlupa nak tanya kenapa.. ada sesiapa tahu tak kenapa doc sarankan tuk tak minum susu tepung.. btw skrg saya amalkan susu wildan.. so susu wildan bahaya tak ya? Tq #7weeks #firstborn #ingintahu

1 Balas

takut gula tinggi je. nnti sangkut kencing manis. Sy memula ambil anmum tp nk minum air gula minggu dpn Sy stop amek fresh milk biasa.

3y ago

owh cmtu.. ok2 thanks info😊