tertanya tanya

Nak bertanya Dan minta pendapat semua, blh ke makan rebung Hamil 17minggu?

9 Balas

Sebenarnya ikut orang. Sbb ada kata rebung berangin. Saya dulu taktahu. Mentua masak je rebung masak lemak, saya makan berselera. Alhamdulillah, okay baik baik je. Waktu tu saya around 9-10 weeks baru.

sy pon tkot nk mkn mula2, tp mk mtua ckp boleh je mkn, alhamdulillah , sy mkn tkde ape2 pon

Blh je nk mkn.. dlm pantang X blh lh.. klu puan tahan angin blh je..

Sy xblh mkn sbb gatal hidung. Tp makan jgk 😂

Rebung tu sejuk sis. Takut kembang urat nnt ..

Boleh je.. Asal jangan melantak sudah.. 😁

nak merasa x de hal....tp kena beringat

Makan berpada2. Takut berangin.

mkn je sis..