Langkah Bedung Bayi Yang Betul

Nak bedung bayi pun kena ada cara yang betul supaya bayi dalam keadaan selesa. Kalau terlalu ketat ke apa boleh menyakitkan anggota badan dan menjejaskan tulang bayi jugak. Jom belajar cara bedung newborn seperti di bawah ⬇️

Langkah Bedung Bayi Yang Betul
12 Balas

lah selama ni aku bedung salah, ptut la dia x selesa .. aku ingt bedung kena bdan kaki tgn lurus 😭😭

6mo ago

maybe dulu2 ingat takut kaki kenkang kot. sebab saya pun kengkang sikit. tak boleh rapat lutut ke lutut. ingt sebab bedung😂😭

hahah selama ni pakai hantam je banyak juga yang tak betul ya yang tukang ajar pun alahaiiiiii ok done save

patut la bila tgn lurus dia sibuk nk BW keluaq tgn..adoii silap bedung rupanya

noted

👍🏻

👍

👌🏽

👍🏻