Cara Bedung Bayi Anda

Selamat pagi semua! Jom lah kongsi gambar bayi anda dibedung ??Mesti comel! Ada yang tidak tahu cara bedung bayi dengan betul? Mungkin ada yang baru bergelar ibu tetapi tidak berapa tahu, di sini kami sediakan untuk anda? Semoga berguna buat anda!

Cara Bedung Bayi Anda
24 Balas

Untung anak nak bedung...anak2 saya x nak di bedung...masa baru lahir sampai seminggu ke 10 hari je nak....pas tu nangis,igt kembung la,x selesa pempes la,ada yg kacau la...sekali bukak bedung elok ternganga tido..siap ngereng...

Lahir2 saja xnk kena bedung... Nurse tlg bedung x smpai 1 jam.. Da keluarkan tngan.... Alhamdulillah skrg da 3 bulan..

Anak saya tak mau dibedung. Bedung sekejap saja lepastu dia pandai keluarkan tangan dia. Sekarang dah umur 4 bulan 24 hari.

Baby sy dulu taknak langsung bedung. Nasib baik beli dua je. Klu pakaikan bedung terus dia buat karate dlm tu dan terbuka lah bedung trsebut.😂

Anak2 saya dah terbiasa bendung dari lahir hingga 5 bln...dari anak 1st hingga yg ke 5

Ni stail si kecik saya😄

Ni cara sy... Ngan kain batik jer

Bby sy asal bedung je, suka meliuk lentok mcm ulat😅...dgn mulut nganga

Gambar bedung masa anak baru lahir, umur baru sehari time ni