Folic asid

Just na tnye. Sya start dri first preggy smpai skrg sya jenih x mkan ubat termasok folic asid sya x pena mkan. Sya bru 11week, x ap ke??

20 Balas

Takpe klu tak mkn. Tapi boleh mkn kurma, anggur hitam. Tapi, sebolehnya makan je utk kesihatan baby jga tu

Folic asid baik utk tmbesaran baby , takot baby x kuat & kurang sifat je nanti seeloknya mkn lah

Sy ad bce artikel, klu xnk mkn acid folic tu mkn kurma 7bj shri sme dgn kndungn acid folic tu..

Sy pom xmkn lgi. Sbab baru 6w. Better prgi beli kat farmasi ke or klinik ye?? Konfius..

4y ago

Beli kat farmasi. Naru rm1 utk 10biji. Sebiji 10sen je. Rm3 utk sebulan

Seeloknya makan lah... Mmg semua ketentuan tuhan..tp apa salahnya kita usaha..

Knp xmkn folic acid.. Takut kepala baby problem nnt.. Kene mkn sis..

4y ago

smpi laa dh bersalin.. bru xmkn dh

Kena makan sis smua ubat dri dokter kena mkan,

Kena makan sis...

Terima kasih smua.

Kena makan