Baby muntah Susu tak cerna,boleh bantu sya APA perlu buat?firstmom baby umur dua Bulan lebih

Muntah Susu tak cerna

3 Balas

anak saya pun muntah2 jugak sebab susu tak sesuai. doktor recommend susu formula yang anti-regugitation. sekarang guna frisolac AR, so far okay. kalau boleh breastfeed, mungkin boleh lebihkan breastmilk daripada formula.

susu xsesuai kot

2mo ago

baby ada reflux tapi susu untuk anti reflux sdh nak dapat