BABY 3 BULAN KERAP MUNTAH

Baby umur 3 bulan+ full FM.. Dari newborn minum dutchbaby.. Tapi masuk umur 3 bulan ni kerap batuk kering dan muntah susu banyak.. Ada sampai muntah 2-3 kali sehari.. Patut ke sy tukar susu? Boleh suggest tak susu ape yg sesuai? 🥺 #bantusharing #firstmom #firstbaby

1 Balas

ye tukar susu sbb nmpk da x ssuai.. suggestion sye try susu yg murah2 dlu mcm lactogen n dupro.. klu x ssuai bru cbe susu yg hrga mahal sikit..