Baby 3m taknak susu fm

sebelum ni ok je minum susu fm tp lps umur genap 3 bulan dia meragam dan kerap muntah. nk bf je tp sy susu xbanyak dh mcm mcm cara sy buat utk bykkn susu tp xde rezeki nk ade susu byk. normal ke umur 3m ni dia muntah dan taknak susu fm? bantu sy

1 Balas

4mo ago

mcmana memompa susu ? sy milk booster pun sy ambik, urutan susu tu pun dh buat, air byk minum sayur pun banyak makan tp kuantiti susu masih sedikit. Orang ckp bykkn bg anak hisap biar nanti susu blh jd banyak. namun, takde apa apa berlaku. kuantiti susu masih sedikit