Saya Hamil 13WEEKS, MUNTAH Non Stop...disusuli Dengan Gastrik... Bila Terlampau Meneran... Dia Muntah Akn Keluar Warna Coklat..

Muntah non stop

2 Balas

Kalau muntah lebih 10kali sehari atau berkali2 sampai lemah kena pegi hospital mommy. Sebab akan kena tahan di wad tambah air macam saya juga. Untuk keselamatan ibu dan bayi. Saya hari tu kena tambh air 3kali and dibagi ubat tahan muntah dan gastrik.

3y ago

ya doktor pun bagi saya ubat tahan munta sama ubat gestrik.tapi tu juga munta

Terima kasih sis, tu lh sis pksa diri minum air suam bnyok, dh pernh masuk wad awl bln 1 ritu...