hypreme gravidum

Seksanya bila kne. Muntah non stop kne kluar msuk hospital. Mommy2 nk share pengalaman x.

1 Balas

Sy da lepas phase tu alhamdulillah..memang tiap kali preggy itulah dugaan sy..hypreme gravidum, dehydration, org yg lalui nye je akn paham mcm mne rse nye..lapar tp bile mkn smua bnde kluar blik, mnum air xsmpai 5mnit muntah blik, berat drop, nk jln pn xlrat, asyik baring je klau org phm alhamdulillah klau org xphm ckp kite mlas, ckp mcm kite sorg je alahan time pregnant..tp ibu sabar n bertahan as long as bby kt dlm sihat..dr 1st week smpai 19weeks alahan alhamdulillah da survive dr phase alahan..now da 26weeks