minum panadol

Hai momy2 semua , boley x ibu menggandung minum panadol . sebap sakit kepala sya tak hilang2 dari semlm , sampai selesema da dibuatnya . takut pulak nak minum takut ada kesan apa2 kat baby , usia kandungan sya 33week

1 Balas

Boleh mkn sebiji je sis panadol yg dari klinik kesihatan bagi tu je..sis boleh guna minyak bidara seeloknya sapu dan urut kat kpala dan blkg leher sis..mgkn boleh mngurangkan lagi rasa sakit kpala..