Siapa macam saya

Hi mumy.. saya dah 30week sekrng, tapi saya macam rasa was2 sebb bby kurang tedng..saya kena gocang then gosok2 perut dlu baru bby active.Kenapa yerr..saya macam risau plak bila bby mcm kurang active.Perlu ke saya ke hospital..Tapi untk 10 kick tu ckup cuma macm saya bgitahu kena gocang2 pnggil2 dlu baru dia gerak.Alahaiiii saya first mom..🥲

2 Balas

normal. baby kuat tidur waktu2 ni. mmg mcmtu kalau baby tak aktif, gosok2 perut ke minum air sejuk mcmtu. yg penting cukup 10x kiraan. kalau tak cukup dlm masa ditetapkan, gi hospital ya

Haaaa sama mcm sy,sy 29weeks. Kna goncng2 or tepuk2 sikit bru gerak. In shaa Allah xde ap2, kita doa yg elok2. First baby ni

1y ago

Haah,moga baik2 saja kita punya baby ni. Kdg overthinking jgk 🤣🤣