kurang aktif

hi , normal ka bby kurang aktif time 35weeks 2day ? kurang gerak x mcm dlu . adakah kerana size bby yg smakin mmbesar ?? tapi satu hari cukup juga 10kali gerak .

1 Balas

me too. kurang aktif but once dia gerak tu mmg boleh rasa kuat sangat movement dia. aslong cukup 10 movement its fine. 😊 don't worry mommy

2y ago

sy 32 weeks..x mngerasntapi kurang gerak..kena alert la tick kat buku pink tu sekali..kdg kdg siang dia tidur..kdg kdg dia gerak pun kuat