Baby Kick

Baby sy sebelum ni bukan main lg dk tendang2 perut, tp since pergi klinik nurse suruh kira 10gerakan bby, makin liat dia menendang. Kena kejut2kan dlu baru lah ada respons. Normal ke tak ea? Kadang2 risau jugak. Tp dalam shri stkat ni ckup je 10kali tp kena usap2 perut dlu lha baru ada respon.

1 Balas

Mungkin baby tdo klu kita aktif bergerak.. Ble mnum sjuk n manis utk bgunkn baby.. Atau baring mengiring ke kiri

4y ago

Ouh okey terimakasih ya. Sy cuba buat 😊