MOMMY ADA PENGALAMAN MCM SAYA?

Hi mummyss.. Sy 3 scan dgn doc tk jmpa kantung baby..scan k 4 doc jmpa kantung cm ni mase tu 6+ weeks, kata doc kantung tk cantik berkemungkinan bleh gugur. Esok 15/5/22 nk repeat scan 8 weeks baru. Sy plak ad problem spotting byk hari. Berhrp sgt baby ada je dlm rahim ni. Da lme idamkn zuriat ni 3 tahun mnunggu. Ad yg pngalamn mcm sy? Rezki baby alhamdulillah ok je lps repeat scan? Alahan sy pn ari ari ad. Teruk jgn tk bleh nk telan ap ap yg bersantan, bleh kena dgn sup itu pn nk mkn pn perut berasid je, nk telan tk dpt doakn sy 😔scan esok jmpa kantung, janin n hb 👶baby

MOMMY ADA PENGALAMAN MCM SAYA?
14 Balas

cer pi swasta minta doc ubat duphaston 🙂 ubat kuat kan rahim

scan terus 12week utk pastii

Ad scan bwh x

aamiiin