spoting

hi nak tnya normal ke spoting da 6 hari ni . saya prgnat 7weeks.. anak prtma dlu xde kes mcam ni. hari tu first spoting da jmpa doc.. and 25 ni ade oppoiment dgn doc g.. skg spotting still ade hari ke 6.. normal tak? doc ckap haritu kna repeat scan sbb first scan 6weeks kantung npk , heartbeat pn npk.tapi esok tu scan lagi tak npk heartbeat...

2 Balas

Ikut kata doc sis..kta xtau..bdn msing2 kdg ada normal kdang x..truskan follow up doc yea & ikut nasihat doc

Baik sis refer je doktor cpt sbb setiap badan x sma