mummy brapa bln??

hi mummy..spa yg sma ngan sya 31weeks???..huhu tnggl brapa weeks jk lgi..x sabar nk tgok bby..wlupun bby bump mcm x sbesar mna pun ?

43 Balas

I 32 weeks and 1 day.. 1st baby.. Xtau week bro c baby akan kluar nie nanti eheh.. Chayok2 mommies..

baby bump sye pun kcik je dlu,tapi klua2 anak 3 kg.asal kan anak sehat,alhmdulillah..

Sama saya! 31 w! Due 22/9😘 Cuak je rasa.Sampai mimpi2. Moga dipermudahkan utk kita semua.

5y ago

ouhh..sya 18/09 sis😊

31 weeks. Berdebar ..seram ..tak sabar ..macam² perasaan ada...

Sy 28w dear.uisyhh nerbos2 jgk.arap mudah utk saya n semua mommy

Sy pun 31w dah, ank ke3, tp org lain ingat baru 5 bulan.haha

Sy 33wks 5dy.. Nebes jgk... Mggu ke brpe ye btul2 ckup bln?

Saya baru masuk 30week sama la baby bumm xbesar sgt

Saya baru 29 weeks.. xsabar lh jgk to see my baby..

Saya Pula da 38wk 😂😂🤣 nervous sngt da ni