fibroid...

Hi mummy....siapa yg pregnant ade fibroid? I pregnant dh msk 3 bulan... Boleh kongsi tips tak?

1 Balas

Sya ad fibroid adenoma kt breast kanan & kiri since umur 23. Masa mengandung tahun lepas dktor ckp xde mslh apa. Cuma mmg sya follow check up ikut yg dktor bagi. Smpai laa skrg sya kena bt check up setiap 6 bulan. Xde tips apa pon cuma kena alert pada saiz fibroid tu. Kalau rsa membesar atau rasa sakit cepat2 g hospital. Lagi 1 pemakanan kena jaga.