Fibroid

Assalamualaikum boleh share nasihat tak siapa ada pengalaman yg asa fibroid semasa pregnant. Tips nak kecutkan fibroid.

1 Balas

Hi sis saya ada fibroid tengah pregnant 31 minggu and fibroid membesar sehingga 12 cm, Walaupun avoid makanan soya fibroid menjadi besar juga, tapi ada juga kawan yg lain pengalaman fibroid kecut and hilang

11mo ago

Hi sis. Saya ade 5 cm dn kdngun 15 weeks. Baru lps check up doc kata bby Alhamdulillah okei. Tapi yes still worried and just nk tye sis kita kena buat check up susulan dgn doctor la ea nak monitor baby?