Fibroid ketika hamil

Sape penah ade sejarah fibroid mase pregnant trimester 1 ?? Boleh kongsi tk ? Smlm sy scan fibroid betol2 sebelah bby . Ukuran 1.79x1.99 cm

2 Balas

sy ada..tp size awak tu kcik.sy dr 3 nakk 4 skrg 5cm..elakkan makan bnda2 mgundang dia mbsar mcm soya

12mo ago

tak apa..awak punya masih kecik.xsmpai 2cm pn..lagi satu hormon mgndung ni mmg boleh buatkan fbroid mmbsar..just bykkan berdoa.. sy pn lps 6bln , fbroid tu doc ckp tak nampak..maybe xhilang tp trlindung.yg penting x halang laluan bsalin, xhalang nutrisi yg masuk dlm bayi dan xhalang pembesaran bayi;)

boleh sy tahu, fibroid tu mcm kantung ksong ka?

7mo ago

Dh selamat bersalin ke? Awk bersalin normal? Kene cucuk dexa tak