scan

hi mummy2, saya sudah 9 weeks tapi doktor scan belum nampak sac @ janin.. kenapa begitu arr? ada mummy mummy yang macam saya di sini..

2 Balas

scan ikut atas ka scan ikut bawah? saya dulu rahim kebawah sangat even 6 or 8 weeks tak boleh nampak kalau scan ikut atas. bila masuk ikut bawah baru nampak.

Hi. patutnya 9 weeks dah blh nmpak bentuk dah sis. cuba suruh doc scan lg bila next appointment maybe ur baby not fully developed lagi sbb kecik.

5y ago

adriana.. tq yaa 😍😍