pampers bocor

Mummy2 pakai pampers ape waktu malam??..sy pakai genki tp bgun tido mst basah..

66 Balas

Tk kisah pakai pampers apa sebnrye tapi bila anak da mula merengek pagi buta tu bangun cek tgk masalah pe jika pampers basah rajin la tukarkan normal la kalau dari malam tdo smpai kepagi subuh tu pampers baby basah🤣kita sendiri pun malam malam bangun nak kencing sis

Sy plak.. ank tido jam 11pm/12am. Jam 4 am sy msti bngun tukar pampers dia. Sbb tkut naik rashes.. pastu tido kan balik. Mcm kita pkai pad wktu priodla.. mna selesa klau lma pkai xtukar. 😅 nk pulak kalau penuh. Sy aggap gitula baby sy rsa..😊

Boleh cuba applecrumby and fish. Pampers dia mmg ada protection dri bocor. My son mmg kuat minum and kuat poopoo pee, tpi boleh thn more thn 6 hours pampers. Plg penting xde rashes and product ni guna safe ingredient.😁

Cr yg mmg khas utk mlm sis kalau ank jenis mlm kencing byk..dlu ank 1st kalau mlm pakai yg mmg mlm punya...sbb dia tiap 2jam bgn mnum susu...so air kencing mmg byk...Alhamdulillah xbocor...drypers night xsilap sy beli dlu

Kalau mlm2 selalu bocor... Selalu saya akan pakaikan pampers yg lebih besar bamding saiz siang.. Cth kalau siang pakai m.. Mlm pakaikan L... Mmg mlm2 selalu tukar pampers tapi... Kdg2 kalau penat xsedar apa dah

Same. Pakai genki smpai lencun. Padahal baru je tukar. Ni dah pakai petpet balik. Okay sngt. Beli genki sbb ada promo. Last last nyesal. Better pakai petpet je. Mmg tahan

klau bocor tu msti sbb pmpers nipis. sye pkai pet pet dari newborn smpai stahun.lpas tu tukar huggies drypant. mmg mahal sikit asal kn anak selesa dan x bocor.

Drypers pant dan drypers biasa.. Kalau dryper biasa pukul 6 petang tu mandi, pampes baru.. Nanti kul 11 / 12 sebelum nak tidur, saya tukarkan..

Sy dlu pn pnah bli pampers genki..tp pkai sbulan je sbb sng bocor..ank berak smpi tkeluar2..lpastu tukar petpet day night pants smpi skrg..

Dulu pakai genki, tapi memang agak senang bocor. Lepastu terus tukar mamypoko extra dry, sampai ke pagi alhamdulillah tak bocor dah..