Pampers kalis bocor tepi

Hi mommies semua, ada sesiapa yg experience baby bila tido ngiring, dia bocor tepi? Bole suggest pampers yg tak bocor tepi? Btw skg pakai pampers drypers wee wee dry dan reason dia tdo mengiring sbb dia kuat nyusu 😂😂 *Oh ya lupa nak bgtau anak saya baru sebulan lebih.. Baby boy jadi mmg dia kuatttttt nyusu 😁😁 #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Balas

pengalaman saya, saya guna applecrumby masa nb. bila dh besar cuba la pampers lain sbb kos lg rendah tp bocor je walaupun kerap tukar 🥲 saya try mamypoko pon sama. kesudahannya guna balik applecrumby baru tak bocor. anak saya cam awk laa slalu bocor tepi lg2 kalau berak. cadar takyah cakap la dua tiga hari sekali kena tukar kadang selang sehari.

Mamypoko. Saya pakaikan bila nak keluar jalan jalan je. Kalau kat rumah saya pakai drypers. Nak jimat. Tapi baby yang bf ni memang najis dia kerap bocor. Pakaikan elok elok pun bocor. Tak depan. Belakang. Tak belakang, bocor tepi. Anak saya berak je terus saya tukar. Pun bocor jugak. 😅

sye suka molfix saiz s.. sme la umo sbln lebih.. sye dh pkaikn kt anak pelbagai jenis pampers..prnh dpt yg trial set dri setiap brand ade 2keping.. huggies mmg lembut tpi the best is molfix.. tak bocor, bertahan, murah dan byk.. pinggang blkg ade getah, kapas lembut serap xdee ruam..

huggies dry yg jenis tape atau petpet tape.. setakat ni x prnh lg bocor tepi sbb ank sya pun suka tido mengiring , sblm nii pakai brand lain mmg bocor tepi.. sbb pampers lmbt menyerap.. kalo huggies/petpet lauju je serap . lps tue tahan bocor semalaman.

Try Mamypoko extra dry. Harga mmg yahudi tapi thn 12jam.. dlu sy anak sy selalu terjaga mlm sbb bocor. Asyik kena tukar cadar je.. Sejak tukar mamypoko dia bgun nk susu je.. jimat sebab setiap hari pakai sekeping je utk malam.

klu utk mlm sya pakaikan jenis pants sbb tebal n getah dia elok. . tp mesti beli yg kena size dgn anak hehe. . klu kecik dari baby pn problem bleh bocor jugak. . klu pampers besar sikit dari baby pn sma problem bocor 🤭

2y ago

Haha itulah. Saya ni Anak da setahun Baru tukar pants pun bocor. Padahal size ngam2. Tah apa anak laki ni adjust position bebird Dia smpai bocor tepi.

awk pakaikan sz apa ye.. kalau pampersnya lebih besar dari punggong tu ada chance utk keluar tepi.. yg kedua pula..bila pakaikan pampers tu kena betulkan getah2 kat tepi tu. ke tiga boleh try brand lain 🤣

Saya pun mencari jgk ni. Sis Pakai tape atau pants? Sya Pakai pants kerap bocor tepi jgk. Sbb yg dpn salu penuh dlu. Bila mengiring Habis Lenjun Katil Dia. Masa Pakai Tape xda pulak.

2y ago

Saya pakai jenis tape.. mula2 ingat peluh sbb lately malam agak bahang plus tak bau hancing.. lama2 madam tak confident pulak tu peluh 😅😅😅

Hi, Puan. Anak saya pakai pet pet pants gold+. Yang ni lebih tebal dari pet pet biasa. Best, tak bocor tepi dan anak saya selesa. Mungkin Puan boleh cuba. Harap membantu 🤗

2y ago

Oh newborn lagi yee. Maaf hehe Masa anak saya baru lahir pakai Applecrumby. Tekstur dalamnya lembut dan sesuai untuk kulit baby. Walaupun anak saya kencing banyak, tak terasa penuhnya. Umurnya mencecah 4 bulan saya pakai kan petpet pants🤗

Anak sy pakai pet² tape gold. Alhamdulillah xde bocor ape pon. Boleh cuba beli yg pack kecik dlu sblm beli yg jumbo pnya. Klau selesa n sesuai boleh beli yg jumbo. 😊