Pampers bocor

Waktu malam pampers anak saya selalu bocor waktu dia tidur. Kalau tidur siang, takde pon bocor. Boleh suggest tak brand yg sesuai utk pakai waktu malam? Anak sy boy. Maybe masa tido jenis parking tepi. Bocor pon keluar ikut tepi. Stress pulak rasa. Ada tak jenis pampers full coverage even tepi2 pon takkan bocor.

4 Balas

ank sy pun gitu..boy juga. tmbh klu dia tidur mengiring..mmg habislah basah. mula try petpet bocor, diapex pun sama. latest sy pkai brand lotus punya..takat ni ok juga.

Kalau parking tepi, sis ubah la ke tengah. Baru ok.

try applecrumpy or aiwibi