Rambut gugur

hai mommy yg dlm pantang ada tak masalah rambut gugur? bole share produk apa yg bgus utk rambut gugur??

4 Balas

sama la Sis tengah berpantang ni rambut mmg gugur, tapi layankan je sebab mmg normal kata ibu² yg berpengalaman, nnti akan hilang sendiri...

Lepas bersalin rambut gugur tu normal sebab hormon estrogen. up to 6 - 12 months.. kena bersabar sebab saya pun sama juga 😂

try sugardoll sis.sgt berkesan.sy da try. dlm 2 mgu byk ank rmbt kluar