sunatkan baby girl

Mummy2 blh share tak mummy sunatkan baby girl umur brpa bulan..dan cara nak jaga diorang lps sunat tu. Tq mummy2...

29 Balas

sy sunatkan bby umr 3bln

Blm ada pengalaman

Sunat ms dia 2bln

Sye dulu lpas abis pntang sye sunatkan ank.

Fufhfjfhfi

Jhkvjv

3bln

Saya sunatkan anak² saya Masa lps pantang ,time tu kecik lg ..dorg pn tk byk bergerak .. alhamdullillah sekejap je dh siap ..dorg tk menangis pn ..

Saya sunat anak, 14 hari selepas lahir. Baby perempuan xdk apa jaga sangat pun. Lepas dh sunat doktor akan pesan. Kerap check pampers kalau darah keluar tukar je pampers terus xperlu tunggu ada kencing ke apa. Tp alhamdulillah masa ank sy. Darah keluar masa doktor potong je pastu dekat pampers dh xdk. Perempuan senang tp sy dengar kalau lelaki yg agak cerewet sikit .